Auto 2dehands verkopen

Tags: Opkoper mobilhome –  Auto opkoperopkoper wagens

Koolmonoxidevergiftiging kan zich voordoen wanneer een bron van koolmonoxide aanwezig is in een afgesloten ruimte zoals een huis, garage of auto. Omdat je koolmonoxide niet kunt ruiken of zien, kan iemand die eraan is blootgesteld de effecten ervan pas waarnemen of voelen als het te laat is. Koolmonoxidevergiftiging kan ernstige hersenbeschadiging en de dood tot gevolg hebben.

U hebt misschien op het nieuws gehoord over recente sterfgevallen in Alberta als gevolg van koolmonoxidevergiftiging in een auto. Aangezien uw auto een grote producent van koolmonoxide is, moet u altijd voorzorgsmaatregelen nemen om het risico van blootstelling te verminderen. Door ervoor te zorgen dat uw auto en het uitlaatsysteem in orde zijn, kunt u het risico op blootstelling aan koolmonoxide verminderen (en zelfs elimineren).

Volg deze tips om u en uw gezin te beschermen tegen koolmonoxidevergiftiging in auto’s:

Controleer het uitlaatsysteem van de auto
Lekken in het uitlaatsysteem kunnen leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Deze lekken maken niet altijd lawaai, zodat u niet per se weet dat er iets mis is. Als u langskomt voor een auto-inspectie of onderhoudsbeurt, kijken we ook naar het uitlaatsysteem van uw auto. Als het voertuig moet worden gerepareerd, kunt u erop vertrouwen dat de ervaren en gecertificeerde technici van Revolution Motors dat voor u zullen doen.

Laat uw auto afstellen
Oudere auto’s kunnen meer koolmonoxide opslaan dan nieuwere, dus het is belangrijk om ze in de best mogelijke conditie te houden. Nieuwe auto’s hebben meestal een emissiesysteem dat het koolmonoxideniveau tot een minimum beperkt. Als dit systeem niet goed werkt, kan koolmonoxide in de automotor het risico op gevaar vergroten. Als u uw auto regelmatig laat onderhouden, kunt u deze problemen opsporen en verhelpen voordat het een gevaar wordt.

Vervang uw oude beater
Als uw auto open gaten in het onderstel heeft en u de weg van binnenuit kunt zien, kunnen die gaten uitlaatgassen binnenlaten. Als u in Edmonton woont en naar uw werk pendelt, zit u waarschijnlijk in het verkeer en komt er koolmonoxide in uw voertuig. Dit is vooral waar en nog gevaarlijker als u naast de gaten ook nog een lekkende uitlaat heeft. Neem geen risico. Probeer uw auto zo snel mogelijk te vervangen. U zou in de auto in gevaar kunnen komen door koolmonoxidevergiftiging.

Wees voorzichtig met waar u uw auto laat rijden
Laat uw auto nooit draaien in een afgesloten ruimte zoals een garage. Zelfs als u de garagedeuren open laat, kan het koolmonoxideniveau in de garage zelf gevaarlijk zijn en zult u eraan worden blootgesteld. Als u de ramen omhoog houdt en de auto in een afgesloten ruimte laat rijden, loopt u nog steeds het risico van koolmonoxidevergiftiging in de auto.

Als uw auto buiten geparkeerd staat, maar bedekt is met sneeuw of tegen een sneeuwberg aanstaat, controleer dan of de uitlaat niet geblokkeerd is. Als deze zelfs maar gedeeltelijk geblokkeerd is, zal de uitlaat de ruimte tussen uw auto en de grond overspoelen en kan deze de auto binnendringen.

Edmonton Autoreparatie en Onderhoud
Het goede nieuws is dat als uw uitlaatsysteem goed werkt, de koolmonoxide uit uw uitlaat komt en snel wordt afgevoerd naar veilige niveaus. Uw risico op koolmonoxidevergiftiging in de auto kan nihil zijn als u uw uitlaatsysteem regelmatig laat inspecteren, onderhouden en repareren wanneer dat nodig is.